Cărți gratuite

Dacă locuiești în Timișoara sau într-o localitate aflată până la cel mult 30 km de Timișoara, comandă gratuit una din cărțile de mai jos, iar noi ți-o vom aduce la domiciliu.

Biblia

Biblia sau Sfânta Scriptură

  • cu trimiteri
  • versiunea Dumitru Cornilescu
  • copertă tare

Calea către Hristos

Acest ABC al vieţii spirituale, un mic tratat în domeniul devoţiunii, îşi enunţă chiar din titlu misiunea pe care o are. Cartea îl îndrumă pe cititor spre Iisus Hristos, ca fiind singurul care poate să împlinească nevoile sufletului.


Tragedia veacurilor

Tragedia veacurilor se numără printre cele mai cunoscute și citite cărți ale scriitoarei creștine Ellen G. White, fiind a cincea dintr-o serie care prezintă istoria lumii din perspectiva Bibliei și a creștinismului.


Viața lui Iisus

Despre Iisus din Nazaret s-a spus: „Niciodată n-a vorbit vreun om ca omul acesta” (Ioan 7:46). Despre autoarea cărții „Viața lui Iisus” se poate spune: „Puțini au scris ca ea despre Omul acesta.”


Parabolele Domnului Hristos

Domnul Hristos, Marele Învățător, a prezentat multe din învățăturile Sale în timp ce Se plimba împreună cu ucenicii pe dealurile și prin văile Palestinei sau când Se retrăgea pe malul unui lac sau al unui râu.


3 mesaje pentru o lume ce freamătă

Într-o abordare originală și dinamică, autorul Clifford Goldstein analizează cele trei solii îngerești din Apocalipsa și scoate la lumină sensuri și nuanțe neașteptat de actuale.


Secarea Styxului

Indiferent cât de frumos mascăm moartea cu coșciuge îmbrăcate în mătase și cu buchete de flori impresionante, nu putem opri inevitabilul – și tu, și eu vom muri.


Tablete de stil de viață

În lumea de astăzi, oamenii pot face pentru sănătatea lor mai mult decât orice medic, spital sau progres al științei medicale. datele științifice confirmă că deciziile pe care le luăm, oră de oră, zi de zi, determină în mare măsură starea sănătății noastre, bolile de care suferim și, deseori, chiar momentul când vom muri.


Studii biblice – Biblia spune

24 de studii biblice în care sunt sistematizate marile teme ale Bibliei.

Putem să vă oferim suport în parcurgerea acestor studii biblice, studiind împreună cu dumneavoastră, sau puteți descărca tot setul de studii biblice accesând următorul link: http://www.7adventist.com/blog/resurse-de-studiu/biblia-spune/


Completează formularul următor dacă dorești să primești o carte gratuită: